dijous, 5 de maig del 2016

Aclariments i correcció de errades

Projecte. Treball amb Google Earth: El riu Ebre.

Anem a repassar el que vos he demanat de treball fins ara, aclarir alguns dubtes i corregir algunes errades. També vos torne a enllaçar les activitats.

Activitats demanes el 8 d'abril
Es tracta de tres activitats obligatòries (exercicis 1-3) i una sèrie de preguntes voluntàries. Dos de l'obligatòries s'han de fer en folis en blanc i en l'altra es tracta d'enviar una marca de posició. La part voluntària està formada per sis preguntes al voltant de la zona de Campoo.

Activitats demandes el 15 i 22 d'abril
Es tracta de sis activitats obligatòries (exercicis 4-9) i dos voluntàris. Anem per parts:

  • Alguns teniu problemes a l'hora de vore la ruta de l'exercici 4 (això afecta directament només a la pregunta 4.a, la resta podeu fer-les). El problema també el tenim a la Biblioteca del Centre i estem estudiant les possibilitats per a solucionar-lo. A vegades no es veu correctament la ruta per la manca d'espai/memòria de l'ordinador o per la conexió a internet. Intenteu fer l'exercici i estudiarem la possibilitat de pujar un classe a una Sala d'Ordinadors.
  • Els exercicis 5, 6 i 7 es fan en folis en blanc i espere que no vos generen grans dificultats. Recordeu que al exercici 6.d només es tracta de anotar la distància entre els llocs, no heu d'enviar-me rés.
  • L'activitat 8 està formada per una sèrie de marques de posició que heu de fer i enviar-me (dcj@iesseveroochoa.net). Intenteu ser originals i no vos dediqueu a copiar-vos que es nota prou.
  • A l'activitat 9 podeu tindre els mateixos problemes que en l'exercici 4.a. 
  • ERRADES a les activitats de pujar nota
    • A la primera activitat en la qüestió 5.e vos demane que busqueu informació sobre els embassaments de l'Ebre i els classifiqueu . Vaig tindre una errada i no vaig indicar que només heu d'anotar els cinc embassaments més grans. Recordeu només cinc.
    • En la segona activitat no es tracta d'una errada, es més bé falta de recursos. Vos deixe ara un enllaç per facilitar-vos la tasca a l´hora de fer els climogràmes (full quadriculat). Però això també podeu fer-ho vosaltes manualment. L'important es que estiga ben fet.

Són dos exercicis oblagatoris i un voluntari. Hi ha una ERRADA en la numeració, els obligatoris han de ser el 10 i el 11 (i no el 9 i el 10 com posa). Per altra banda o he detectat cap problema per a fer les activitats.
El voluntari està format per cinc preguntes. A l'ultima heu de intentar ser original i explicar les coses amb detall i claretat.

En fi crec que això és tot. Sabeu que si teniu dubtes podeu preguntar per correu electrònic (dcj@iesseveroochoa.net). 

Espere que aquesta entrada vos servisca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada